MEET THE TEAM

credits foto: Jan D'Hondt, Het Brugse Ommeland

ANNELIES VANDENDRIESSCHE

  • chef-kok Diner Sur Terre
  • lesgever kookworkshops plantaardig koken
  • lesgever lessenreeks moestuinieren / voordracht permacultuur / webinars
  • imker
  • fervent moestuinierder
  • auteur zakboek voor de permacultuurmoestuin


JEROEN WUYLENS

  • gastheer Diner Sur Terre
  • wijnsommelier
  • bedenkt de allerlekkerste alcoholvrije creaties
  • handige Harry van dienst


TEAM AFVALWERKING / ONKRUIDBESTRIJDING

  • Onze kippen, eenden en parelhoenen helpen ons om op een ecologische manier keuken- en groenafval te verwerken.
  • In de winter lopen ze vrij in de moestuin rond en doen zich te goed aan insecten en slakkeneitjes.
  • Tegelijkertijd bemesten ze onze moestuin.
  • Onze Indische loopeenden verblijven permanent in de moestuin. Zij houden de slakken- en rupsenpopulatie onder controle.


TEAM BESTUIVING

  • In onze tuin huisvesten wij vier bijenkasten.
  • Onze meisjes staan in voor de bestuiving van onze planten.
  • Tegelijkertijd verwennen ze ons jaarlijks met heerlijke honing, waarvan ze u graag laten proeven!