GASTENBOEK


Ontdekte je ons huiskamerrestaurant al? Kuierde je door onze tuin? Misschien smulde je wel van onze take-away, of nam je deel aan een van onze workshops?

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring! Deel je ze hieronder?

Anja Casier

19/6/2021

Ik ging er een menu eten samen met de dames van Markant Kachtem. Het was subliem lekker ! Een echte aanrader! Toffe mensen, gezellig kader en prachtige presentatie! Top!

Markant Oostende

22/6/2021

We kregen van Annelies en Jeroen een geweldige ontvangst, te beginnen met het attent voorzien van parking. De avond startte met een uitgebreide rondleiding in de moestuin. Annelies vertelde met veel passie en een grote kennis van zaken, echt aanstekelijk! Daarna volgde een diner met een aaneenschakeling van verrassende, ongelofelijk lekkere gerechtjes, opgediend in mooi aardewerk. Telkens kwam er uitleg bij over de ingrediënten, trouwens allemaal van eigen kweek. De bijpassende drank werd met veel kennis van zaken uitgekozen door Jeroen. Topavond en aan iedereen aan te raden!

Eva Ampe

13/8/2021

Waw. De ganse familie is onder de indruk. Zeer lekker en verfijnd. We werden zeer warm ontvangen. We hebben ook veel bijgeleerd over permacultuur en lekkere wijn. Bedankt Annelies en Jeroen voor een top avond! X

Jeroen en Tine

19/8/2021

Dankzij een vriendin zijn we terechtgekomen in Diner sur Terre. Na een rondleiding in hun eigen biologische moestuin, genoten we van hun heerlijke vegetarische gerechten. Zeer gevarieerd, zeer lekker. Een aanrader, we komen hier zeker terug.

Inge

28/8/2021

Annelies en Jeroen beheersen de kunst van de gastvrijheid en brengen hun passie voor planten en natuur over naar je hoofd, mond en hart. De oneindig lange tuin herbergt grootse schatten (inclusief een aanhankelijke lieve poes en ietwat schuwere eenden en kippen) waarmee Annelies de leukste verrassingen op het bord tovert. Jeroen vult dan weer gepassioneerd de glazen met verfrissende pareltjes, van wijn tot gesmaakte alcoholvrije alternatieven.
Wie denkt dat vegan saai is, is hier zonder twijfel op het verkeerde adres!

Elke De Greef

27/2/2022

Dankjewel voor de supergezellige avond in jullie restaurantje! Het was origineel, overheerlijk, fascinerend hoe jullie werken, warmhartig, degelijk, erg te smaken op alle vlak 👍👍👍
Voor herhaling vatbaar!
Lieve groet

Groepje vrienden

30/8/2021

Annelies en Jeroen, dank jullie voor een héél fijne avond. Wij komen terug!