
MEET THE TEAM

credits foto: Jan D'Hondt, Het Brugse Ommeland




ANNELIES VANDENDRIESSCHE
- chef-kok Diner Sur Terre
- lesgever kookworkshops plantaardig koken
- lesgever lessenreeks moestuinieren / voordracht permacultuur / webinars
- imker
- fervent moestuinierder
- auteur zakboek voor de permacultuurmoestuin
JEROEN WUYLENS
- gastheer Diner Sur Terre
- wijnsommelier
- bedenkt de allerlekkerste alcoholvrije creaties
- handige Harry van dienst
TEAM AFVALWERKING / ONKRUIDBESTRIJDING
- Onze kippen, eenden en parelhoenen helpen ons om op een ecologische manier keuken- en groenafval te verwerken.
- In de winter lopen ze vrij in de moestuin rond en doen zich te goed aan insecten en slakkeneitjes.
- Tegelijkertijd bemesten ze onze moestuin.
- Onze Indische loopeenden verblijven permanent in de moestuin. Zij houden de slakken- en rupsenpopulatie onder controle.
TEAM BESTUIVING
- In onze tuin huisvesten wij vier bijenkasten.
- Onze meisjes staan in voor de bestuiving van onze planten.
- Tegelijkertijd verwennen ze ons jaarlijks met heerlijke honing, waarvan ze u graag laten proeven!