KOOKWORKSHOP

PLANT-AARDIG KOKEN

Krijg een heleboel tips en tricks om simpele gerechten te veganizen. Ontdek welke producten onmisbaar zijn in de plantaardige keuken. Ga ten slotte zélf aan de slag! Met een groepje vriend(inn)en, familieleden, collega's ... kook je je eigen plantaardig menu, onder begeleiding van Annelies. Al dat lekkers mag je achteraf natuurlijk ook gewoon opsmullen!

FORMULES

Pimp up the apero

Weg met saaie selderijknabbels, banale bloemkoolroosjes en klassieke kerstomaatjes aan de aperitieftafel. Geef deze ingrediënten de podiumplek die ze verdienen en pimp je volgende party met feestelijke hapjes waarin groenten de hoofdrol spelen.

Plan deze workshop in voor de eindejaarsperiode of het barbecueseizoen van start gaat en blaas je gasten omver met de originele bits en bites bij de bubbels.

26.5€ per persoon, excl. btw


Burgerparty

Het vinden van een lekkere groenteburger is vaak een helse zoektocht. Daarbovenop bevatten de kant-en-klare versies vaak tal van ongewenste additieven als kleur- en smaakstoffen, suikers en vetten ... en dat terwijl het zelf maken van zo'n burger helemaal niet moeilijk is!

In deze workshop leer je een aantal technieken en ingrediënten kennen, die hierna standaard een plekje in je keukenkast zullen veroveren. We leren je onze befaamde bietenburger, maken kennis met de veelzijdigheid van jackfruit, maken falafels in een handomdraai ... Samen creëren we een burgerbuffet om duimen en vingers bij af te likken!

30€ per persoon, excl. btw


Aan tafel!

In deze workshop maken we verschillende plantaardige gerechtjes die samen een gevarieerd buffet vormen. Je leert welke ingrediënten niet mogen ontbreken in een volwaardige plantaardige maaltijd en gaat daarna zelf aan de slag: curryschotels, falafels, gnocchi, dips, platbrood, samosa's ... . Na het koken schuiven we samen onze voetjes onder de rijkelijk gevulde tafel.

Kostrpijs: 26.5€ pp, excl. btw


Handige weetjes:
 • Wij bieden aan:
  - Introductie plantaardige voeding: hoe pas je gerechten eenvoudig aan? Welke producten zijn onmisbaar? ...

  - Begeleiding bij de kookworkshop. Wij brengen zelf de nodige ingrediënten mee.
  - Receptenbundel voor elke deelnemer.
 • Deze workshop gebeurt op verplaatsing. Je voorziet zelf een goed uitgeruste keuken. Noodzakelijk is: voldoende potten en pannen, borden, bestek, fornuizen, ovens ...
  Twijfel je of jouw ruimte geschikt is? Neem contact op! Wij kunnen de te bereiden gerechten aanpassen aan wat jij voorhanden hebt.
  *Geen locatie? Ga eens te rade bij scholen, jeugdbewegingen ...
 • Deze workshop vindt plaats in Oost- en West Vlaanderen.
 • De activiteit neemt gemiddeld 2.5 uur  in beslag. 
 • Capaciteit:
  minimum aantal deelnemers: 10 personen*, maximum 30 personen
  *Bij kleinere groepen worden steeds  10 personen aangerekend.
 • Kostprijs is telkens exclusief verplaatsingskosten (0.41ct/km) en btw (21%).
 • Dranken zijn niet inbegrepen.
 • Reserveren of meer info? Neem contact op!

Graag aansluiten bij een workshop? Dat kan via deze link.