DINER SUR TERRE 

BIOLOGISCH HUISKAMERRESTAURANT

Het creëren van huiselijke gezelligheid, het gebruik van biologische producten en het maken van duurzame keuzes, daar willen wij ons handelsmerk van maken.

De avond begint met een rondleiding in onze ruime moestuin, waaruit tevens heel wat ingrediënten voor jullie maaltijd komen. Je ontdekt er gekende, maar ook heel wat onbekende groente- en fruitsoorten. De liefhebbers trakteren we gratis op een heleboel moestuintips!

We werken hoofdzakelijk biologisch en kiezen ervoor om samen te werken met de natuur. Je maakt kennis met Donald en Daisy, onze loopeenden die zich tegoed doen aan slakken en rupsen. Ook onze paar duizend bijtjes, noestig aan het werk in onze drie bijenkasten, kan je gadeslaan. Als laatste maak je kennis met ons team onkruidbestrijding en afvalverwerking: pluimvee van alle allooi.


Groenten op een piëdestal

Eenmaal aan tafel verwennen we je graag met al het lekkers waar je net doorheen wandelde. Onze keuken kan je omschrijven als creatief, alternatief, seizoensgebonden en steeds vertrekkend vanuit wat de natuur voor u in petto heeft. Alles wat wij serveren is 100% huisbereid.

We serveren verrassende groentegerechten in een sharing formule.

Allergieën, intoleranties of specifieke voedingsgewoontes? Wij voorzien graag voor elk wat wils, indien gemeld bij reservatie.

We serveren een all-in verrassingsmenu aan 66 EUR per persoon. Inbegrepen zijn aperitief met hapjes, voor- en hoofdgerecht in een sharing concept, dessert, aangepaste wijnen en huisbereide limonades. Verse koffie en kruidenthee uit eigen kweek zijn achteraf nog te verkrijgen.

Private dining
In tegenstelling tot een traditioneel restaurant, vind je in ons huiskamerrestaurant geen andere gasten terug. Wij openen ons restaurant uitsluitend voor jouw gezelschap. Je geniet de luxe van een exclusieve private dining experience. Omwille hiervan aanvaarden wij reservaties pas vanaf zes personen.

Reserveren?

Reserveren kan vanaf zes tot en met twintig personen. Controleer onze beschikbaarheid via onze online kalender.

Reserveer via deze link.